Levering & Retour


Levering

Alle artikelen kunnen op afspraak worden opgehaald bij House of Diaz of worden verzonden. Bij House of Diaz werken we met twee soorten levering: via PostNL of bezorging in Amsterdam via onze bezorgservice

Items met een gewicht van maximaal 10kg en maximaal 100x50x50cm, zoals kleding, woonaccessoires en kleine meubels kunnen via PostNL verzonden worden. De verzendkosten bedragen hiervoor €6,95 per bestelling. House of Diaz verzendt de bestelling binnen vijf werkdagen na ontvangst van de betaling.

Grotere, zware en/of hele fragiele items zoaIs tafels en stoelen kunnen niet via PostNL worden verzonden. In Amsterdam bieden wij hiervoor een bezorgservice aan voor €35,- per bestelling. In dit geval brengen wij de items tot aan de drempel van de woning of complex.

Voor bezorging buiten Amsterdam kun je een externe partij inschakelen, kijk bijvoorbeeld op www.brenger.nl voor een offerte via ons adres
Kometensingel 152
1033 BZ Amsterdam

Na betaling van het item/ de items wordt er telefonisch contact met je opgenomen om een afspraak in te plannen voor het ophalen of verzenden van je product(en). 

 

Retourneren

We hopen dat iedereen blij is met zijn of haar aankoop. Als dat niet het geval is, heeft u vanaf de datum waarop u uw bestelling heeft ontvangen, veertien dagen de tijd om het product terug te sturen. Zonder opgaaf van reden. Neem hiervoor eerst contact op met ons via info@houseofdiaz.nl.  U ontvangt hierbij de kosten van de aangekochte producten binnen veertien dagen retour. De eventuele verzendkosten en de kosten voor retourzending zijn voor uw rekening. Dit geldt niet voor items bezorgd via onze bezorgservice, deze aankopen zijn definitief.

Retouradres:
House of Diaz
Kometensingel 152
1033 BZ Amsterdam
Nederland