Voorwaarden & Privacy


House of Diaz is geregistreerd bij de kamer van Koophandel te Amsterdam met nummer: 77165985. BTW-nummer: NL003158200B86 E-mail: info@houseofdiaz.nl

Telefoonnummer: 06 310 58 780, House of Diaz, vestigingsadres (Alleen op afspraak) Cliffordstraat 31-1, 1051 GR Amsterdam, Nederland 

Artikel 1. | Algemeen 
1.1 De Algemene Voorwaarden van House of Diaz zijn van toepassing op alle aanbiedingen, producten, bestellingen, overeenkomsten en leveringen van House of Diaz. Wanneer u een bestelling plaatst, gaat u akkoord met deze voorwaarden. Lees deze dus zorgvuldig door voordat u een bestelling plaatst. Als u vragen heeft over deze voorwaarden, neem dan contact op met House of Diaz via info@houseofdiaz.nl of telefonisch. Op werkdagen bereikbaar tussen 10.00 - 17.00 uur 

Artikel 2. | Overeenkomst en Bestelling 
2.1 De overeenkomst is bindend op het moment dat u een bestelling plaatst. House of Diaz verwerkt de bestelling nadat de betaling is ontvangen. Tot dat moment is House of Diaz de enige eigenaar van de producten. 

2.2 Zodra de bestelling is verwerkt, ontvangt u hiervan per e-mail een bevestiging. Hierin staat de acceptatie van de betaling, de factuur en de details van de bestelling. 

2.3 Afbeeldingen en specificaties zijn ter indicatie. Alle producten zijn gebruikte, tweedehands goederen. Ze zijn in vintage staat en bevatten gebruikssporen. De artikelen kunnen dus iets afwijken van de afbeelding. Lees voor aankoop de productbeschrijving goed. Mocht een artikel significante beschadigingen hebben dan wordt dit altijd vermeld in de productbeschrijving. Indien u vragen heeft kunt u altijd contact opnemen voordat u tot koop overgaat. Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, kunt u het retourneren (zie artikel 6). Dit kan echter geen aanleiding vormen om een claim in te dienen.

Artikel 3. | Betaling en Betaalmethoden
3.1 Bij House of Diaz kunt u betalen via de beveiligde betaalmethoden: IDeal.

3.2 Als House of Diaz per ongeluk een verkeerde prijs heeft vermeld op de website – en het gaat duidelijk om een vergissing – hebben we het recht om de prijs aan te passen. Dit geldt ook als het artikel al is besteld en afgerekend.

3.3 Alle productprijzen op houseofdiaz.nl zijn inclusief btw en exclusief verzendkosten.


Artikel 4. | Levering
4.1 Alleen artikelen waarbij verzendkosten worden vermeld kunnen worden verzonden. Grote artikelen kunnen enkel (op afspraak) worden opgehaald bij House of Diaz.
House of Diaz heeft twee leveringsmethoden:

  • Ophalen bij de House of Diaz (op afspraak) aan de Kometensingel 152, 1033 BZ in Amsterdam (Nederland).
  • Thuisbezorging middels verzending via PostNL of onze bezorgservice.

4.2 Wanneer u per ongeluk een verkeerd afleveradres heeft opgegeven, de verkeerde leveringsoptie heeft gekozen of niet thuis was toen PostNL het pakket kwam afleveren – en daarom extra kosten van toepassing zijn – brengt House of Diaz deze extra kosten bij u in rekening.

4.3 House of Diaz verzendt de bestelling binnen vijf werkdagen na ontvangst van de betaling. House of Diaz streeft er altijd naar dat u de bestelling binnen de verwachte levertijd ontvangt. Als dit, om wat voor reden dan ook, niet mogelijk is (een artikel is tijdelijk niet op voorraad of de koeriersdienst staakt) wordt u hierover zo snel mogelijk geinformeerd. Hier kunt u geen rechten aan ontlenen en dit is ook geen grond voor ontbinding van de overeenkomst of het indienen van een claim. 

4.4 Tot en met het moment van levering draagt House of Diaz de verantwoordelijkheid voor de bestelling. Na levering wordt de verantwoordelijkheid overgedragen aan u.

4.5 Houdt er rekening mee dat de genoemde levertijden, de verwachte levertijden zijn. In het geval dat een product niet binnen de verwachte periode wordt geleverd, is het niet mogelijk een claim in te dienen. House of Diaz zal echter altijd alles in het werk stellen om te zorgen dat uw bestelling op tijd aankomt.


Artikel 5. | Zichttermijn
5.1 House of Diaz streeft ernaar alle klanten blij te maken met hun aankoop. Toch raden wij u aan het (aantal)product(en) binnen veertien dagen na ontvangst te controleren. Als er iets niet in orde is, neem dan contact met ons op via info@houseofdiaz.nl. Dan zoeken wij samen met u naar een passende oplossing.


Artikel 6. | Retourneren & Omruilen
6.1 We hopen dat iedereen blij is met zijn of haar aankoop. Als dat niet het geval is, heeft u vanaf de datum waarop u uw bestelling heeft ontvangen, veertien dagen de tijd om het product terug te sturen. Zonder opgaaf van reden. Neem hiervoor eerst contact op met ons via info@houseofdiaz.nl.
6.2 Het retourformulier moet altijd in de doos worden meegestuurd.

6.3 U kunt het pakket samen met het retourformulier terugsturen naar:

House of Diaz
Kometensingel 152
1033 BZ Amsterdam
Nederland

6.4 De kosten en de verantwoordelijkheid van de retourzending zijn voor uw rekening.
6.5 Indien goederen gebruikt, versleten, beschadigd of incompleet zijn, hebben we het recht de geretourneerde artikelen te weigeren.
6.6 Restitutie vindt plaats binnen 14 werkdagen na ontvangst en controle van de artikelen.
6.7 House of Diaz kan de teruggaaf alleen overmaken naar de rekening waarmee de oorspronkelijke betaling is gedaan.

 


Artikel 7. | Garantie
7.1 Na de zichttermijn van veertien dagen geeft House of Diaz geen garantie op de producten. Als u niet tevreden bent met de kwaliteit van het product, neem dan contact met ons op via info@houseofdiaz.nl. Dan zoeken wij samen naar een passende oplossing.

7.2 House of Diaz zal u een passend alternatief voorstellen, maar House of Diaz besluit welke van de volgende opties wordt gekozen.

  • Reparatie
  • Vervanging
  • Restitutie

7.3 In het geval van restitutie, vindt terugbetaling (inclusief verzendkosten) plaats binnen 14 werkdagen na ontvangst en controle van de artikelen.

7.4 Wanneer het artikel wordt gerepareerd of wordt vervangen kan dit tot 14 werkdagen duren. Wanneer deze termijn overschreden wordt zal dit schriftelijk aan u kenbaar worden gemaakt.


Artikel 8. | Copyright
8.1 Alle foto's en afbeeldingen die worden gebruikt door House of Diaz zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder schriftelijke toestemming van House of Diaz mogen foto's en afbeeldingen niet worden gereproduceerd en in het openbaar worden gebruikt.


Artikel 9. | Geschillen
9.1 Alle rechtsverhoudingen worden uitsluitend beheerst door het Nederlands recht.
9.2 Heeft u een opmerking of een tip? Stuur een e-mail naar info@houseofdiaz.nl, dan nemen wij contact met u op.

Artikel 10. | Privacy Policy
Klik hier voor de privacy policy

Deze Algemene Voorwaarden zijn voor het laatst bijgewerkt en van kracht geworden op 8-1-2022.