Gat in mijn hand of gat in de markt?


Een overvolle kledingkast, veel te vaak in de kringloop en een hobby die uit is gelopen tot een fulltime baan. Hoe ik ben begonnen met de verkoop van tweedehands items vertel ik je graag in dit artikel!
Foto van een vrouw met een grote schoolplaat met daarop de anatomie van een kreeft
(mijn versie van een Tinder profielfoto met vis in mijn hand)

Dat ik ben begonnen met het verkopen van tweedehands kleding en meubels is volledig bij toeval ontstaan. Altijd al vond ik het leuk om naar markten te gaan en tweedehands winkels af te struinen. Niet gek dus dat ik door de jaren heen genoeg (lees: te veel) items had verzameld.
Tot ik op een dag naar een overvolle kledingkast keek en geen euro op de bank had staan en dacht: "is dit echt nodig?". Waarop ik besloot een deel te verkopen, toen nog vooral via Marktplaats en Facebook. Blij verrast was ik toen ik twee weken later naar een uitgedunde kast keek en een iets vollere bankrekening. Vanaf dat moment kocht ik af en toe wat extra items, als ik toch aan het shoppen was voor mezelf. Alleen dingen die ik eigenlijk het liefste zelf zou willen hebben, maar helaas niet de juiste maat waren voor mij. Dat verkocht ik met een kleine marge door en zodoende had ik de items die ik wel hield voor een nog zachter prijsje op de kop getikt. 

 

 Mijn favoriete item van het moment: deze Maria met kind, wat een beauty!
Door de jaren heen is deze hobby uitgegroeid tot een bedrijf met een fysieke winkel, online shop en nog steeds een intensief gebruikt Marktplaats account. Op deze pagina zal ik vanaf nu geregeld artikelen schrijven met meer informatie over mij en mijn bedrijf, iets waar jij zeker ook iets aan hebt! Zo ga ik je uitleggen hoe je een handgeknoopt tapijt kan herkennen, hoe wij een pand hebben gevonden maar ook hoe je het snelste kan verkopen online.
Kortom veel tips en tricks op het gebied van vintage, wonen en het in- en verkoop proces. Een pagina voor iedereen, of je nou je zolder aan het opruimen bent, je eigen vintage winkel een upgrade wil geven of wil beginnen als vintage verkoper. Heb je vragen of tips? Mailen kan altijd: info@houseofdiaz.nl.
Liefs, 
Alma - House of Diaz

 


Laat een reactie achter


Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd